knee compression sleeve

Er is nog zo veel dat ongezegd is. (Rutger Kopland)

Dupslog
Dupslog

Leonard Nolens, Een dichter in Antwerpen en andere gedichten.

25 oktober 2005

Leonard Nolens: "Patrick Janssens zei ooit in een interview dat zijn moeder De Kappellekensbaan – het ging om ‘Priester Daems’ naar de film (JVD) - van Louis Paul Boon niet kon kopen omdat het boek te duur was. En die prijs lag zo hoog, zei hij, omdat de uitgever ook hermetische dichters uitgaf als Nolens. Dat is, met permissie, een belachelijke uitspraak.
Daarom heb ik geschreven dat zijn stadhuis hermetischer is dan
mijn gedichten.’’
LEONARD NOLENS over zijn nieuwe dichtbundel Een dichter in Antwerpen
en andere gedichten. Daarin wijdt hij een passage aan Antwerps
burgemeester Patrick Janssens. (Gazet van Antwerpen, 24 oktober)

Daarom heb ikzelf op de kalender van het Vlaams Parlement van 2003-2004 een gedicht van Leonard Nolens op laten nemen. De gedichten van Leonard Nolens zijn immers hermeneutisch, het ‘open bestuur’ op Janssens’ stadhuis daarentegen is hermetisch. (JVD)

Leave a Comment

Please note: Uw reactie wordt bekeken voor publicatie, dit kan even duren.