knee compression sleeve

Er is nog zo veel dat ongezegd is. (Rutger Kopland)

Dupslog
Dupslog

Win for Life, voor Jannie Haeck

9 mei 2006

Voormalig kabinetschef van sp.a voorzitter Johan Vande Lanotte, Jannie Haek is intussen een goedbetaalde gedelegeerd bestuurder van de NMBS-holding – dik 475.000 Euro per jaar plus 25% extra bij goede prestaties. Blijkt nu dat Jannie ook nog een extra Win for Life heeft gekregen als regeringscommissaris in het bestuur van de Nationale Loterij: nog eens 15.000 euro per jaar en 500 euro per zitting. 

Hij doet het volgens staatssecretaris van overheidsbedrijven Bruno Tuybens niet voor het geld. Dan kan hij net als de gouverneur van Limburg toch makkelijk die centen toekennen aan een goed doel. Steve kon zijn riante jaarpenningen van het luxueuze Ethias – mandaat niet aanhouden bovenop zijn flinke wedde van gouverneur en schonk dit dan maar aan een goed doel.

Wat let Jannie?

Johans opvolgster, Freya, had met 1 mei te Gent nog zo flink opgeroepen tot fatsoenlijke lonen voor topmanagers, zoals haar papa Luc, die bij BIAC ook zeer fors verzorgd wordt.

Sp.a-voorzitter Vande Lanotte reageerde gisteren liever niet op vragen van journalsiten en ook Freya’s kabinet van Begroting gaf liever geen commentaar.

Nog in gesprek met Johan, met Bruno le Beau of met papa Luc?

Leave a Comment

Please note: Uw reactie wordt bekeken voor publicatie, dit kan even duren.